Festa del Roser 2024: la gran celebració floral de La Rambla

Cada any, la Festa del Roser transforma La Rambla de Barcelona en un espectacle de colors, tradicions i cultura. Aquesta celebració, organitzada pels Amics de la Rambla, és una cita imprescindible per als que volen gaudir del cor de la ciutat en un ambient festiu i florit. La Festa del Roser 2024 d’enguany ens ofereix un programa ple d’activitats per a tots els públics. A continuació, detallem algunes de les propostes més destacades.

Activitats destacades de la Festa del Roser 2024

1. Les façanes florides: una explosió de colors

Un dels grans atractius de la Festa del Roser és la decoració floral de les façanes. Diversos edificis emblemàtics de La Rambla es guarniran amb impressionants muntatges florals que faran encara més especial el passeig. Aquest any, espais com el Palau de la Virreina, el Gran Teatre del Liceu i el Mirador de Colom lluiran amb tota la seva esplendor.

 2. Roses solidàries: un gest per una bona causa

Un altre punt fort de la festa és la iniciativa de les Roses Solidàries, que aquest any torna a La Rambla per contribuir a una causa benèfica. Al llarg de la festa, es podrà adquirir una rosa a canvi d’un donatiu, i tots els beneficis es destinaran a la Fundació Arrels, una entitat que treballa per ajudar persones sense llar.

 3. Visites guiades als edificis emblemàtics

Durant la Festa del Roser, es podran visitar alguns dels edificis històrics més destacats de La Rambla a través de visites guiades gratuïtes. El Palau Güell, la Casa de Convalescència i el Teatre Romea obriran les seves portes per mostrar els seus interiors plens d’història. Una oportunitat per descobrir racons ocults de Barcelona que normalment estan tancats al públic.

 4. Tallers florals i d’artesania

Per als amants de les manualitats i la natura, els tallers florals seran una experiència molt especial. Professionals del sector ensenyaran a crear arranjaments florals i es podrà gaudir de l’art de treballar amb plantes i flors. A més, també hi haurà tallers d’artesania vinculats a la cultura de La Rambla, ideals per a grans i petits.

5. La Rambla en Flor: una caminada cultural

Si es vol aprofundir en la història i cultura de La Rambla, s’organitzarà la caminada “La Rambla en Flor”, una ruta cultural perfecte per descobrir les curiositats i anècdotes del passeig més famós de Barcelona. Durant aquesta activitat, els participants passejaran per La Rambla mentre coneixen els seus secrets i gaudeixen de la seva decoració floral.

6. Concerts i actuacions en directe

La música i l’espectacle no poden faltar a la Festa del Roser. La Rambla s’omplirà de vida amb concerts i actuacions en directe per animar l’ambient festiu. Des de grups de música tradicional catalana fins a actuacions de dansa i teatre, hi haurà espectacles per a tots els gustos.

7. Exposicions i mostres culturals

Diversos espais de La Rambla acolliran exposicions temàtiques relacionades amb la història i el patrimoni de Barcelona. Aquestes mostres culturals són una gran oportunitat per conèixer millor la riquesa de la ciutat, amb exposicions dedicades a l’art, la història i la natura.

8. Ofrenes florals a la Mare de Déu del Roser

Com a part de la tradició religiosa de la festa, es realitzarà una ofrena floral a la Mare de Déu del Roser a l’església de Betlem. Aquesta és una de les activitats més emotives i tradicionals de la festa, i és un moment de recolliment per a aquells que volen honorar la patrona amb flors i devoció.

La Festa del Roser 2024 és una oportunitat per gaudir de La Rambla d’una manera diferent, immersa en la seva riquesa cultural i natural. No deixis escapar l’ocasió de viure aquestes experiències úniques i participa en les activitats que ompliran aquest passeig emblemàtic de Barcelona de flors, música i tradicions.

Pot consultar la programació completa de Les Festes del Roser 2024 a la pàgina oficial d’Amics de la Rambla.

Les Festes del Roser 2023 a l’Hotel Arc La Rambla

Un cop més, l’hotel s’uneix a la celebració amb una oferta exclusiva perquè la seva experiència sigui encara més memorable:

  • Dates d’estada: Del 7 al 12 d’octubre del 2023.
  • Tipus d’habitació: Doble/Twin amb vista a la Rambla (segons disponibilitat)
  • Règim: allotjament i esmorzar inclòs.
  • Detall especial: ram de flors a la seva habitació.*
  • Tarifa especial: 140€ per habitació i nit amb esmorzar, IVA inclòs.

*Les reserves s’han de fer amb un mínim de 48 hores abans del dia d’arribada perquè puguem assegurar el ram de flors.

Com fer la reserva?

Per aprofitar aquesta oferta única, simplement contacti’ns per telèfon o correu electrònic. Asseguri’s d’esmentar el codi promocional FestaROSER2024 en fer la reserva.

Obsequi especial Ram de flors a l’habitació

Recordeu que les reserves s’han de fer amb un mínim de 48 hores abans del dia d’arribada perquè puguem garantir la presència del ram de flors.

Política de cancel·lació

Pot cancel·lar la seva reserva de forma gratuïta fins 48 hores abans del dia d’arribada. En cas de no presentar-se, es facturarà la primera nit en concepte de despeses.

A més, si vol descobrir més idees per gaudir de la seva estada a Barcelona, segueixi explorant el nostre blog o segueixi’ns a les nostres xarxes socials.

Els més llegits

Com viatjar de manera més sostenible? Descobreix 7 consells clau

Viatjar de manera sostenible ha esdevingut una prioritat a mesura que l'impacte del turisme ha deixat empremta al nostre planeta. Aquest enfocament promou un turisme que equilibra les repercussions econòmiques, socials i mediambientals, assegurant que les necessitats...

Vol descobrir la biodiversitat marina amb l’eco-snorkelling?

Eco-snorkelling a la platja del Somorrostro: explorarem la rica biodiversitat marina i ajudarem a protegir les nostres platges Barcelona és coneguda no només per la seva arquitectura icònica, la seva vibrant vida cultural i les seves platges, sinó també perquè és una...

El Modernisme català: un viatge per la història de BCN

El modernisme està íntimament lligat a la història moderna de la ciutat de Barcelona. Aquest moviment artístic, que va florir a finals del segle XIX i principis del segle XX, va transformar la fisonomia de la ciutat i va deixar una empremta duradora en la seva...

Categories

Paquets i ofertes

Completa la teva estada al millor preu

Segueix-nos a les xarxes!

 

 

Més articles

Com fomentar la mobilitat sostenible?

Com fomentar la mobilitat sostenible?

Barcelona compta amb una extensa xarxa de transport públic eficient i sostenible, així com també compta amb diverses opcions de mobilitat compartida i bicicletes. Per aquesta raó, a Hotel Arc La Rambla animem els nostres hostes a optar per mitjans de transport...

read more
Celebrem la revetlla de Sant Joan a Ciutat Vella

Celebrem la revetlla de Sant Joan a Ciutat Vella

La revetlla de Sant Joan és una de les festes més esperades a Catalunya, i al districte de Ciutat Vella, aquesta celebració adquireix una màgia especial. I és que els barris del Raval i la Barceloneta es converteixen en escenaris protagonistes plens de tradicions,...

read more
Per què gaudir de les platges sense fum a Barcelona?

Per què gaudir de les platges sense fum a Barcelona?

Barcelona és una ciutat compromesa amb el turisme responsable, l’accessibilitat i la sostenibilitat a tots els àmbits. A més, algunes de les platges de Barcelona compten amb la certificació Biosphere, fet que confirma el seu compromís amb la sostenibilitat i el...

read more
Coneix el nostre club de fidelització WEARC Club?

Coneix el nostre club de fidelització WEARC Club?

El nostre modern hotel amb encant a Barcelona no només ofereix una ubicació privilegiada, sinó que també ofereix comoditat. I això s´aconsegueix gràcies al nostre programa de fidelitat, el Club WEARC.  El Club WEARC: el seu passaport a l'experiència perfecta a l'Hotel...

read more

Desplaça per veure més